​River Island opent Nederlandse winkel en webshop

De Britse modeketen River Island opent over twee weken een Nederlandstalige webwinkel. De retailer is al sinds 2006 in ons land actief, maar Nederlandse klanten kunnen nu alleen nog terecht op zijn internationale website.

De lancering van de landenpagina komt vier dagen na de opening van de zesde vestiging van River Island in ons land. De fashionspeler heeft getekend voor een winkel aan de Herestraat in Groningen. Daar wordt vanaf 22 augustus zowel de vrouwen- en mannen als kidscollectie verkocht. In totaal beschikt het filiaal over meer dan vijfhonderd vierkante meter winkeloppervlak.

De nieuwe winkel is volgens de retailer gevestigd in een van de oudste panden van Groningen, met elementen die dateren uit de dertiende eeuw. Het design in de winkel zal die aspecten combineren met moderne materialen.

River Island beschikt al over winkels in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag en twee in Rotterdam. Het merk had altijd al de ambitie om uit te breiden in ons land, vertelt marketingdirecteur Josie Roscop. “Groningen bleek de logische volgende stap.”

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends