​Deense retailer breidt uit in Nederland

De Deense formule Søstrene Grene opent een winkel aan de vernieuwde Nieuwendijk in Amsterdam. De vestiging komt in het winkelgebied waar ook Zara is gevestigd en Primark en JD Sports hun deuren openen. Dat maakt vastgoedadviseur CBRE dinsdag bekend.

Søstrene Grene krijgt de beschikking over 340 vierkante meter en moet zorgen voor een aantrekkelijke branchemix van het winkelgebied. Het snel wisselende en laaggeprijsde assortiment van de retailer bestaat voornamelijk uit non-food producten, woonaccessoires, huishoudelijke artikelen, keukengerei en hobbyartikelen.

Søstrene Grene heeft een langjarig huurcontract getekend voor de winkel in Amsterdam. De formule is sinds 2012 al in Nederland actief, met een vestiging aan de Groningse Grote Markt. Daarnaast is Søstrene Grene op zoek naar winkels in de grotere steden van Nederland, waaronder in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Breda en Amersfoort.

De retailer beschikt verder over meerdere vestigingen in zijn thuisland, Frankrijk, IJsland, Noorwegen, Spanje en Zweden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!