​Leapp kijkt verder dan refurbished Apple

Leapp biedt sinds zaterdag niet langer alleen refurbished apparatuur van Apple aan. De winkelketen heeft een samenwerking gesloten met Sennheiser, om ook zijn tweedehands hoofdtelefoons te verkopen.

De samenwerking is bekendgemaakt bij de opening van de winkel in Gent, de tweede vestiging van Leapp in België. De wijze waarop Leapp tweedehands producten van Apple in de markt zet, biedt volgens ceo Rogier van Camp ruimte voor een uitbreiding van het aanbod.

Door de toevoeging van de hoofdtelefoons van Sennheiser is het aanbod volgens Leapp completer. De retailer wordt naar eigen zeggen een plek waar zowel refurbished Apple-producten te koop zijn, als complementaire producten. “Sennheiser is net als Apple een premium brand en vormt een logische accessoire bij alle Apple-apparatuur die we verkopen”, aldus Van Camp.

Leapp verkoopt de opgeknapte producten inmiddels via zijn eigen webshop, zeven winkels in Nederland, twee in België en één in Duitsland. Daarnaast beschikt de formule over meerdere shop-in-shops binnen telecomwinkels van Optie1.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!