​Chasin' maakt internationale stappen

Het Nederlandse jeansmerk Chasin’ gaat shop-in-shops in heel Europa openen. De opening van drie winkels in warenhuizen van de Bijenkorf gelden daarbij als startschot. Dat laat de retailer woensdag weten.

Chasin’ beschikte al over 22 shop-in-shops in Nederland en voegde daar afgelopen maand de winkels van de Bijenkorf in Eindhoven, Rotterdam en Utrecht aan toe. Daarnaast is de collectie van het modemerk sinds deze maand ook via de website van de Bijenkorf verkrijgbaar.

Chasin’ heeft al langer internationale ambities, zo blijkt uit de opening van inmiddels ruim dertig verkooppunten en shop-in-shops in Italië. Daarnaast werd het merk eerder dit jaar geïntroduceerd in het Duitse warenhuis Dodenhof en wordt de collectie verkocht via pure player Aboutyou.de.

Het jeansmerk heeft deze zomer een showroom geopend in München om zijn plannen binnen de Duitse markt verder uit te rollen. Daarnaast verkoopt Chasin’ sinds kort via Zalando en staan er openingen van shop-in-shops gepland in warenhuizen in Luxemburg en Zwitserland.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends