​HEMA steekt Belgische winkels in het nieuw

HEMA heeft in navolging van zijn Nederlandse vestigingen ook de filialen in België en Luxemburg vernieuwd. Dat betekent dat ze zijn voorzien van een nieuw interieur en assortiment, zo laat de Nederlandse winkelketen weten.

HEMA kondigde eind vorig jaar al aan de Belgische winkels op de schop te nemen, met behulp van inzichten uit de verbouwingen in ons land. Ook in België en Luxemburg wordt nu gewerkt met inspiratietafels, waar producten in verschillende thema’s zijn uitgestald. Daarnaast liggen de zogenoemde blijmakers in de winkel: ruim zeshonderd nieuw ontworpen artikelen vanaf vijftig cent.

Verder heeft HEMA het beautyconcept uitgebreid en is er extra aandacht voor damesmode. “We streven naar een duidelijke winkelinrichting met sterke en inspirerende productpresentaties met als uitgangspunten een helder verhaal, beleving en inspiratie”, aldus de retailer.

De Nederlandse retailer is sinds 1984 actief in België, waar het winkelbestand is inmiddels doorgegroeid naar zo’n honderd vestigingen. Daarmee is België op Nederland na de grootste markt. In Luxemburg telt HEMA vier winkels.

HEMA maakt verder bekend dat de twintigste winkel in de regio Parijs is geopend. Daarmee komt het totaal aantal Franse vestigingen op 41. Verder is de retailer actief in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!