​Pour Vous wil via aspirant-leden​ weer groeien

Parfumerieketen Pour Vous wil zijn portfolio uitbreiden en zo doorgroeien naar een top drie positie op de Nederlandse markt. Zelfstandige ondernemers krijgen daarom de mogelijkheid om aspirant-lid te worden, zo laat de keten dinsdag weten.

Pour Vous mikt op ondernemers van parfumeriezaken of combistores. Zij kunnen onder het ‘aspirant-label’ profiteren van het inkoopvoordeel en de marketingondersteuning die moederbedrijf A.S. Watson biedt, om vervolgens door te groeien naar een volwaardige winkel.

De parfumerieketen werd twee jaar terug overgenomen door ICI PARIS XL en geldt binnen de organisatie als een zelfstandig merk. Pour Vous moet zich nu als franchiseketen verder ontwikkelen. Op dit moment zijn er 35 franchisewinkels actief onder de naam Pour Vous.

Bij de overname gingen nog veertig van de zestig Pour Vous-winkels mee. “Het wordt een hardere franchise dan tot nu toe, absoluut”, liet regional managing director Leo Van Welij destijds weten. “Dat vinden ondernemers van nature niet prettig, maar ze weten dat er geen andere mogelijkheid is.”

Alle Pour Vous-winkels werden na de overname voorzien van een nieuwe look & feel en op een hoger kwaliteitsniveau gebracht ‘om beter aan te sluiten op de wensen van de veeleisende consument’. De overname is succesvol verlopen, stelt Van Welij nu. “Het is een geweldig leerproces geweest waarvan wij nog lang de vruchten kunnen plukken.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!