'Klepièrre werkt aan miljoenenclaim voor Hoog Catharijne'

Klepièrre bereidt een schadeclaim aan de gemeente Utrecht voor omdat retailers op Hoog Catharijne mogelijk gedupeerd worden. De vastgoedeigenaar werkt aan een miljoenenclaim, meldt De Telegraaf.

De gemeente en ProRail willen perrontrappen bouwen bij de Moreelsebrug in het stationsgebied. Als de trappen worden aangesloten op de Moreelseburg lopen passanten niet meer door het winkelcentrum, zo vreest Klepièrre. In plaats daarvan kunnen passanten om Hoog Catharijne heen lopen om de binnenstad te bereiken.

De vastgoedeigenaar heeft bij de gemeente en ProRail informatie over respectievelijk de loopstromen en passantenaantallen opgevraagd. ProRail weigert deze gegevens te verstrekken omdat er volgens de spooreigenaar sprake is van bedrijfsgevoelige informatie. Klepièrre heeft daarom twee medewerkers opgeroepen in een rechtszaak. Het is nog niet bekend wanneer de zaak dient.

Klepièrre bevestigt dat er een 'lopende discussie' is, maar geeft verder geen commentaar. "We doen nooit uitspraken als een zaak nog onder de rechter is”, aldus een woordvoerder.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!