​HelloFresh introduceert box voor ontbijt

HelloFresh heeft zijn assortiment uitgebreid met een Ontbijtbox, met ingrediënten voor vijf dagen. Daardoor kunnen klanten niet alleen voor het avondeten, maar ook voor het ontbijt bij de maaltijdboxaanbieder terecht.

De Ontbijtbox is er voor twee of vier personen en bevat drie recepten, en fles verse sap en extra fruit voor onderweg of op het werk. “De recepten zijn binnen vijf minuten te bereiden”, vertelt Maartje Frederiks, verantwoordelijk voor HelloFresh in Nederland en België. Elke week is er één recept dat wat meer tijd kost. “Ideaal voor in het weekend, als je iets langer in bed wil liggen en meer tijd hebt om met elkaar te ontbijten.”

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, stelt Frederiks. “HelloFresh zorgt voor een gevarieerd voedingspatroon, ook in de ochtend.”

De Duitse etailer introduceerde eerder deze maand ook al de Familybox, met gerechten gericht op gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar. Bij die recepten hoeven ouders minder lang in de keuken te staan om de gerechten te bereiden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!