​App helpt consument bij boodschappen

PriceSwarm helpt consumenten in het samenstellen van boodschappenlijstjes. Daarbij leidt de Amerikaanse app hen naar de supermarkten waar de gewenste producten het voordeligst zijn.

De app werkt volgens hetzelfde model als websites die producten van andere webwinkels verzamelen en op hun eigen pagina tonen. Hier heeft de consument direct inzicht in waar hij het gewenste product het goedkoopst kan bestellen, waar hij de beste voorwaarden krijgt en waar hij het product het snelst geleverd krijgt. PriceSwarm wil dit principe vertalen naar de fysieke supermarkten.

Gebruikers van de app kunnen hun boodschappenbon scannen, waarna de app die opslaat. Het systeem wordt intelligenter naarmate consumenten hun vaker scannen. Hierdoor leert hij het boodschappengedrag van zijn gebruiker steeds beter kennen en kan hij gericht aanbiedingen zoeken. Daarbij houdt de app rekening met het boodschappenbudget van de gebruiker. PriceSwarm stelt goedkopere alternatieven voor op het moment dat het budget krapper wordt en geeft ook meldingen wanneer hij denkt dat de gebruiker bijna door zijn boodschappenvoorraad heen is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!