​Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Retailmanager bij Capi
Voor onze sales activiteiten op luchthaven Schiphol zijn wij op zoek naar een retailmanager. Met een salesteam van ruim 85 mensen is de retailmanager verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen met betrekking tot omzet en resultaat van alle electronicawinkels op luchthaven Schiphol.

Schiphol, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Commerciële supportmanager bij Van Hoeckel
Als supportmanager maak je onderdeel uit van het commerciële team. Je fungeert als vraagbaak en probleemoplosser voor de interne en externe klant. Je werkt nauw samen met onze commercieel en regionaal accountmanagers aangaande commerciële uitwerking en cijfermatige onderbouwing van offertes en management informatie.

Den Bosch, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior trademarketeer bij elho
Voor deze nieuwe functie binnen elho zijn we op zoek naar een inspirerende collega die vanuit een strategisch plan samen met het team werkt aan een optimale distributiemix waarbij vanuit een sell out/sell-in plan het juiste product op de juiste wijze de consument inspireert tot aankoop. Team trademarketing werkt intensief samen met team communications, productmanagement en het sales team om de plannen succesvol uit te voeren.

Tilburg, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!