​Plus-winkeliers bezorgen binnen twee uur via Ubermart

Franchisers van supermarktketen Plus hebben de handen ineen geslagen met Ubermart. De supermarkteigenaren laten via het platform online bestelde boodschappen binnen twee uur thuisbezorgen.

De franchisers met vestigingen in het Zuid-Hollandse Bergschenhoek en Benthuizen hielden de afgelopen weken een pilot met het systeem, dat maandag officieel is gelanceerd. Consumenten bestelden gedurende de proefperiode ‘een ongekend aantal’ bestellingen, zegt Jordy Koelhuis van de winkel in Bergschenhoek tegen Distrifood. De orders worden gepickt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarna ze de bestellingen thuisbezorgen met behulp van elektrische bakfietsen.

Ubermart bezorgt sinds eind vorig jaar al boodschappen in Rotterdam. Consumenten die zich bij het platform hebben geregistreerd, kunnen aangeven welke producten van Albert Heijn ze willen. De boodschappen worden vervolgens door een personal shopper aangeschaft en binnen twee uur thuisbezorgd. De bezorgdienst werkt echter volledig onafhankelijk van de Zaanse supermarktketen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!