​QVC gaat verkopen via Apple TV

Homeshoppingspecialist QVC lanceert een app voor Apple TV. Daardoor kunnen gebruikers van de app outfits en producten die zij zien in een televisieprogramma direct bestellen.

Na het downloaden van de app kunnen gebruikers direct beginnen met kijken naar films en series die QVC aanbiedt. De app geeft daarnaast ook toegang tot QVC Plus, het tweede broadcastkanaal van de aanbieder. Wanneer geregistreerde gebruikers op één van deze zenders artikelen voorbij zien komen waar zij interesse in hebben, dan kunnen zij deze direct aanschaffen via de Speed Buy-knop. Vervolgens hoeven zij geen verdere gegevens meer in te vullen, maar de aanschaf alleen nog bevestigd te worden.

Een tweede shopmogelijkheid is de productcarrousel onder in beeld. Hier kunnen gebruikers bladeren door getoonde producten, meer informatie opvragen en het product vervolgens bestellen. De app lanceert in eerste instantie in de Verenigde Staten en verschijnt tegelijk met de nieuwe Apple TV 3. De dienst wordt in de weken daarna beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!