​​Ook Ekoplaza bezorgt boodschappen

Ekoplaza is gestart met het bezorgen van boodschappen in een groot deel van Zuidoost-Brabant. Dat heeft de biologische supermarktketen vrijdag bekendgemaakt.

Ekoplaza heeft recent zijn webshop vernieuwd, waarbij onder meer het gebruiksgemak voor de klant is geoptimaliseerd. “De nieuwe webshop laat zien hoe makkelijk online boodschappen doen kan zijn”, zegt online marketeer Thijs Ploegmakers.

De webwinkel beschikt onder meer over een filter voor dieet-specifieke wensen, zoals vegetarisch, veganistisch, ei-vrij, soja-vrij, tarwe- en glutenvrij, melk- en lactosevrij. Klanten kunnen daarnaast betalen via iDEAL, iets wat grotere ketens als Albert Heijn en Jumbo niet aanbieden.

Boodschappen die voor één uur ’s middags zijn besteld liggen de volgende dag klaar in de winkel of één van de andere dertien afhaalpunten. De bezorgoptie is vooralsnog alleen beschikbaar voor klanten in de omgeving van Eindhoven, Uden, Veghel en Veldhoven. Zij kunnen hun boodschappen op woensdag of zaterdag bezorgd krijgen.

Jumbo is nagenoeg gelijktijdig met Ekoplaza van start gegaan met thuisbezorging. De Veghelse supermarktketen experimenteert daar momenteel mee in Utrecht. Ook concurrenten als Albert Heijn, Coop, Hoogvliet, Plus en Spar bezorgen boodschappen aan huis.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!