​V&D wordt kleiner in Amstelveen

V&D stoot een deel van zijn winkelruimte in Amstelveen af. Top Vastgoed is geselecteerd voor de herontwikkeling van het pand aan het Buitenplein, zo laat vastgoedeigenaar ASR weten.

Vorige maand werd bekend dat V&D flink wat akkoorden heeft gesloten over het betalen van minder huur, soms in ruil voor het afstoten van winkelmeters. In Amstelveen is V&D gevestigd in een pand van zo’n 20.600 vierkante meter winkelruimte en een parkeergarage met 473 plaatsen. In totaal telt het gebouw in het Stadshart zes verdiepingen, van de kelder tot en met de vierde verdieping.

V&D heeft niet alle ruimte meer nodig, waardoor ASR op zoek gaat naar nieuwe huurders. ‘Dit biedt kansen aan andere retailers die op zoek zijn naar schaalvergroting en grotere winkels, om zich op deze locatie te vestigen’, stelt de vastgoedeigenaar.

Top Vastgoed komt met een concept dat beter moet aansluiten op het primaire winkelcircuit en voor een aangepaste branchering en een krachtige uitstraling voor internationale retailers zorgt. De herontwikkeling moet op relatief korte termijn gerealiseerd zijn.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!