​Shopular integreert beacons in winkelcentra

De mobiele couponapplicatie Shopular kan sinds kort aanbiedingen ontvangen via beacons. Hiermee wil de app consumenten realtime aanbiedingen sturen in ruim 320 winkelcentra in de Verenigde Staten.

De uitbreiding stelt Shopular naar eigen zeggen in staat om consumenten op het best mogelijke moment te benaderen: wanneer zij aan het shoppen zijn. Door het gebruik van beacons kan de app consumenten aanbiedingen sturen wanneer zij in de directe omgeving van de betreffende winkel zijn. De aanbiedingen via beacons worden verstuurd als pushbericht, waardoor deze direct op het thuisscherm van hun smartphone verschijnen.

Het gebruik van beacons groeit momenteel flink. Grote retailers als Target, Starbucks, Walmart en Macy’s maken gebruik van de technologie om consumenten in hun winkel pushaanbiedingen te versturen. Dit kunnen kortingscoupons zijn, maar ook tijdelijke aanbiedingen die alleen op dat moment gelden. Daarnaast kunnen consumenten meer informatie of video’s over producten op hun smartphone ontvangen middels de beacons.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!