​Nieuwe cfo voor Plus

Monique Joosen is benoemd tot financieel directeur van supermarktorganisatie Plus. Ze is de opvolger van Marcello Iacono.

Joosen heeft ervaring als register controller en allround financieel specialist. Ze heeft onder meer lange tijd managementfuncties bij C1000 bekleed en is sinds 2008 in dienst bij KPMG.

“Monique Joosen brengt veel financiële ervaring mee en kent de bedrijfsprocessen binnen foodretail tot in detail”, zegt Kees Wantenaar, voorzitter van de raad van commissarissen van Plus.

Monique Joosen begint op 1 februari 2016 en zal samen met Jan Brouwer de statutaire directie van de supermarktketen vormen. Marcello Iacono vertrok op 1 oktober na vijf jaar als financieel directeur. Hij ging in dezelfde functie aan de slag bij Q-Park.

Reacties

Laatste nieuws

Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.

RetailTrends