​V&D krijgt shop-in-shops van Paradigit

Computerwinkelketen Paradigit opent deze maand tien shop-in-shops in warenhuizen van V&D. De ambitie is om in totaal twintig tot 35 vestigingen te openen, melden de retailers donderdag.

De shops krijgen een omvang van zo’n honderd vierkante meter, waar klanten terecht kunnen voor laptops, tablets, audio, accessoires en mobiele telefonie. Ook wordt een groot gedeelte van het assortiment van Paradigit in de webshop van V&D opgenomen.

Een belangrijke focus van het assortiment binnen V&D is weggelegd voor ‘smart home’, waarbij bijvoorbeeld verlichting, verwarming en beveiliging op afstand bediend kan worden. “Door het bundelen van krachten komen de werelden van wonen en lifestyle, ‘touch & try’-mogelijkheden en technische expertise en deskundig advies samen”, aldus directeur Paul Bergsma van Paradigit.

De eerste shop-in-shop is sinds zaterdag geopend in Den Bosch. De komende weken worden ook shop-in-shops geopend in Breda, Tilburg, Groningen, Haarlem, Hilversum, Maastricht, Rotterdam (Beursplein), Utrecht en Amsterdam (Kalverstraat).

Paradigit kondigde eerder dit jaar nog aan tien van zijn 22 vestigingen te sluiten. Paradigit wordt steeds meer een ‘webgeorganiseerd bedrijf’, liet eigenaar Arjen de Koning onlangs weten aan RetailNews. “Daarbij houden we voor bijna heel Nederland binnen dertig minuten echte winkels met voorraad en service beschikbaar.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!