​Domino’s accepteert bestelling per sms

Het is sinds deze week mogelijk om bij Domino’s in Australië een pizza per sms te bestellen. De nieuwe bestelmethode moet het zijn klanten makkelijker maken om een pizza te bestellen.

Bestaande klanten van de bekende pizzaketen kunnen hun laatste bestelling herhalen door het woord ‘pizza’ te sms'en. Ook is het mogelijk om simpelweg een pizza-emoji te verzenden. Het systeem achter de sms-dienst herkent vervolgens het telefoonnummer, koppelt deze aan het account van de gebruiker en spoort de laatste bestelling op.

Vervolgens ontvangt de klant een bevestigingsbericht. Door hierop met ‘yes’ te reageren wordt de bestelling definitief. De bestelling is voor hen te volgen via de Live Pizza Tracker of de GPS Driver Tracker.

“De populariteit van onze Quick Ordering-service laat zien dat de klant de behoefte heeft om snel te kunnen bestellen”, aldus ceo Don Meij. “Met de nieuwe sms-dienst schrapen we weer een aantal seconden van de huidige besteltijd af.”

Eerder dit jaar maakte de keten bekend dat het in het huidige boekjaar werkt aan veertig innovaties. Het merendeel hiervan staat in het teken van het bestelproces.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!