​Grootste 2theloo van Europa geopend

Toiletwinkelketen 2theloo heeft bij het Shell-station in Berchem zijn grootste Europese vestiging geopend. Het is tevens de eerste in Luxemburg.

De toiletwinkel in Berchem beslaat 345 vierkante meter. Een 2theloo-vestiging bij een Shell-station is normaal gesproken tussen de 25 en 75 vierkant meter. De winkel heeft 27 damestoiletten, veertien urinoirs en dertien herentoiletten. Ook zijn er twee make-up corners en zeven douches.

“Shell Berchem staat al jaren op ons verlanglijstje”, zegt 2theloo-ceo Almar Holtz. Het bedrijf werkt sinds 2011 samen met Shell. Met de opening van het filiaal in Luxemburg is de van oorsprong Nederlandse toiletwinkelketen nu actief in veertien landen, met bijna tweehonderd vestigingen.

Eerder dit jaar opende 2theloo zijn eerste winkel in Turkije. De formule wil in 2017 over tweeduizend vestigingen beschikken. De keten tekende in 2014 een overeenkomst met de Franse spoorwegen om tot 2017 ten minste 44 vestigingen in de grootste treinstations te openen. Eerder verscheen op RetailWatching een analyse over de internationale expansie van 2theloo.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!