​America Today opent flagshipstore in Utrecht

America Today gaat zijn winkel in het centrum van Utrecht verbouwen tot flagshipstore. Daarvoor wordt ook de eerste etage gebruikt als winkelruimte, meldt vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff.

America Today heeft de huur voor het pand aan de Lange Elisabethstraat verlengd. De modeketen krijgt er de beschikking over zo’n 390 vierkante meter aan winkelruimte met opslag.

Het pand wordt voorzien van het laatste shopdesign van America Today. Tevens maakt de retailer plaats voor zijn kinderkledinglijn, die ruim een jaar terug voor het eerst werd verkocht.

America Today werd in 1989 opgericht als studentenformule en is inmiddels tien jaar onderdeel van Excellent Retail Brands, het retailconcern van Roland Kahn waar ook Coolcat, Sapph en MS Mode onder vallen. Onder leiding van Kahn is de keten uitgebreid van 22 naar zo’n zeventig vestigingen in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. America Today zag zijn omzet over 2014 met vier miljoen toenemen tot ruim 55 miljoen euro.

De Lange Elisabethstraat in Utrecht is volgens DTZ Zadelhoff onverminderd populair onder retailers. Zo hebben Michael Kors, Snipes en Pandora er recent een nieuwe winkel geopend en volgen Levi’s en Scotch & Soda hun voorbeeld begin dit jaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!