​Henk Kessen weg bij Detailresult

Commercieel directeur Henk Kessen stapt per direct op bij het moederconcern van DekaMarkt en Dirk. Dat heeft Detailresult vrijdag bekendgemaakt.

Kessen begon in april 2014 bij Detailresult. Daarvoor was hij acht jaar lang directeur bij DEEN. Een reden voor zijn vertrek wordt niet gegeven. Zijn opvolger wordt volgens het concern op korte termijn bekendgemaakt.

Naast het realiseren van organisatorische aanpassingen binnen de commerciële afdeling, heeft Kessen volgens Detailresult een belangrijke bijdrage geleverd aan DekaMarkt World of Food. Die nieuwe versformule werd twee maanden na het aantreden van Kessen geïntroduceerd in Beverwijk. Vorig jaar werd bekend dat een tweede vestiging moet komen in Apeldoorn. Die winkel van ruim vierduizend vierkante meter moet halverwege dit jaar openen. De eerste World of Food biedt onder meer plaats aan een wokrestaurant, bakkerij, chocolatier, sushibar, koffie- en notenbranderij en meerdere vernieuwde versafdelingen.

Reacties

Laatste nieuws
Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.


RetailTrends