​‘Jumbo en La Place samen in V&D-pand’

Het winkelpand van V&D in Groningen wordt mogelijk opgesplitst en ingevuld door zowel Jumbo als La Place. Daarover is eind vorige week op initiatief van pandeigenaar IEF Capital in het diepste geheim gesproken, meldt het Dagblad van het Noorden.

IEF Capital wil Jumbo een ingang geven aan de kant van de Oude Ebbingestraat, voor zijn combinatie met zusterformule La Place. Daarbij komt ruimte voor een tweede winkel, die een entree aan de kant van de Grote Markt krijgt.

De combinatie tussen Jumbo en La Place is volgens het dagblad niet ondenkbaar, omdat het Veghelse concern met zijn Foodmarkten in onder meer Amsterdam en Breda al supermarkten met daarin restaurants exploiteert. Bovendien zoekt de retailer in Groningen locaties in en rond de binnenstad, om beter in te spelen op de zondagopenstelling.

De gesprekspartners, waaronder wethouder Joost van Keulen, hebben absolute geheimhouding afgesproken. Dat de combinatie tussen Jumbo en La Place onderwerp van gesprek was, wordt volgens het Dagblad van het Noorden echter niet ontkend. Vooral de pandeigenaar zou redelijk concreet zijn geweest.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends