​‘Nog weken onduidelijkheid over Perry Sport’

De curator van Unlimited Sports Group hoopt op korte termijn overeenstemming te bereiken over een doorstart. Toch duurt het waarschijnlijk nog enkele weken voordat er duidelijkheid komt over de toekomst van het moederbedrijf van Aktiesport en Perry Sport. Dat laat een woordvoerder van curator Toni van Hees weten tegenover het ANP.

De sportwinkelketens werden drie weken terug failliet verklaard. Omdat er direct veel interesse was in de winkels die volgens de curator voor een belangrijk deel winstgevend zijn, werd eerder nog gesproken over enkele dagen. “Zo’n verkoopproces is altijd ingewikkeld en duurt lang”, zegt de woordvoerder nu.

Sinds vorige week voert de curator gesprekken met meerdere serieuze overnamekandidaten. De woordvoerder wil niet op namen ingaan, maar volgens merkenstrateeg Paul Moers gaat het daarbij om Intersport, Sports Direct en investeringsmaatschappij Convent Capital.

De curator liet eerder weten de organisatie als één geheel te willen verkopen. Hij is nu echter op zoek naar één of twee serieuze partners die het geheel of een belangrijk deel willen overnemen. “Dat kan geen maanden duren, dus we hopen dat het nog enkele weken duurt”, aldus de zegsman.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!