​Oosterse bazaar als nieuwe trekker van Spijkenisse

Spijkenisse krijgt een twee verdieping tellende overdekte oosterse bazaar. Pandeigenaar Sectie5 heeft de voormalige winkel van Saturn verhuurd aan twee ondernemers, die onder de naam Galeries Bazar oriëntaals eten, kleding, beautyproducten, bloemen, accessoires en andere producten willen verkopen.

Sectie5 spreekt van een nieuwe publiekstrekker voor Spijkenisse, dat Saturn anderhalf jaar terug zag vertrekken. Media Markt kocht na flink wat gesteggel het tot 2021 doorlopende huurcontract af, omdat de winkel niet in aanmerking kwam voor een ombouw.

Media Markt viel onder meer over de grote leegstand in het winkelgebied. Inmiddels zijn bijna alle winkels rond het pand gevuld, stelt het Algemeen Dagblad.

De oosterse bazaar zoekt nog naar huurders die hun producten in het pand willen verkopen. Er komen verder onder meer attracties, zoals een speelparadijs voor kinderen. Het gebouw krijgt een oosterse uitstraling en er komen replica’s van buitenlandse monumenten voor de ingang. Sectie5 en de ondernemers hopen publiek uit de wijde regio aan te trekken.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends