​Fietsenwinkel.nl verdriedubbelt aantal winkels

De van oorsprong online retailer Fietsenwinkel.nl opent binnen twee maanden vier nieuwe vestigingen. Dat laat retailmanager Stefano Duringhof weten aan RetailNews.

Na de opening van de derde vestiging in Almere, afgelopen zaterdag, komen er nog voor de zomer drie bij. Na de zomer kijkt de fietsenretailer naar de mogelijkheden voor verdere fysieke expansie. “Dat doen we niet midden in de zomer, het hoogseizoen voor fietsers”, aldus Duringhof.

In welke plaatsen de nieuwe winkels na Almere komen, wil Duringhof met het oog op de concurrentie niet kwijt. Wel laat hij weten dat Fietsenwinkel.nl ook denkt aan uitbreiding naar België, al zijn daar nu nog geen concrete plannen voor.

Fietsenwinkel.nl is de afgelopen vier jaar naar eigen zeggen gegroeid tot de grootste fietsenwinkel van Nederland en heeft meer dan honderdduizend fietsen verkocht. De retailer had al fysieke winkels in Hilversum en Amsterdam. “Een fiets blijft voor een grote groep mensen toch een product dat ze willen zien, voelen en waarmee ze een testritje willen maken”, verklaart Duringhof de behoefte aan fysieke aanwezigheid.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!