​Varova haalt nieuwe directeur op bij bol.com

Martijn Messemaker gaat op 15 mei aan de slag als HR-directeur van Varova Fashion. Messemaker komt over van bol.com, waar hij ruim vijf jaar dezelfde functie vervult. Dat heeft de investeringsmaatschappij achter Open32, Sissy-Boy en Men at Work bekendgemaakt.

Messemaker gaat onderdeel uitmaken van de board van Varova Fashion, die verder bestaat uit de algemeen directeuren van de verschillende bedrijfsonderdelen en managing director Maarten Vaessen. De functie is nieuw, laat Vaessen weten. “Samen met de andere leden van de Varova Fashion Board zal de komende jaren een ambitieuze internationale groeistrategie ontwikkeld en uitgevoerd gaan worden.”

Messemaker wordt bij de investeerder verantwoordelijk voor organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en de professionalisering van HR. De investeringen zijn volgens Vaessen cruciaal om een duurzame groei te realiseren. “Hierdoor kunnen op termijn de beste mensen in het vak aangetrokken en behouden worden, die de groei van Varova Fashion zullen dragen.”

Varova bouwt aan een omnichannel platform, waarop meerdere Europese modebedrijven aangesloten kunnen worden. Zij krijgen een eigen identiteit aan de voorkant, maar hebben een gezamenlijk achterkant.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends