​Suitsupply naar Australië, Denemarken en Zweden

Mannenmodeketen Suitsupply opent binnenkort winkels in Sydney, Kopenhagen en Stockholm. Het worden de eerste vestigingen van de Nederlandse retailer in respectievelijk Australië, Denemarken en Zweden, zo laat oprichter Fokke de Jong weten tegenover WNL op Zaterdag.

Suitsupply is momenteel al in vijftien landen actief. De verder expansie is ingegeven door de sterke online business. “Australië is één van onze grootste online landen”, aldus De Jong. Verder staan de ‘Nordics’ in Europa in de top drie, ondanks dat Suitsupply er nu nog geen winkels heeft.

Omnichannel is volgens de oprichter het belangrijkste onderdeel geworden binnen Suitsupply. Dat is goed zichtbaar op het hoofdkantoor, zegt hij. “De ene helft van de mensen zijn designers en met mode bezig en de andere helft zijn ‘techies’.”

De winkels van Suitsupply openen volgens De Jong op ‘rare plekken’. “Dat hebben we de afgelopen vijftien jaar tot kunst verheven”, stelt hij. Suitsupply heeft onlangs onder meer een winkel geopend op een dakterras in Chicago en een villa in Shanghai tot winkel verbouwd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!