​‘Perry Sport en Aktiesport verliezen tientallen winkels’

Perry Sport en Aktiesport houden vermoedelijk allebei rond de dertig winkels over na de overname door JD Sports. Daarnaast zal een aantal vestigingen verdergaan onder de JD-formule. Dat melden verschillende bronnen uit de markt aan RetailNews.

Eerder werd al duidelijk dat van de 187 winkels die onder de overname vielen, het huurcontract van 55 winkels al was opgezegd omdat die niet rendabel waren. JD Sports zou voor alle winkels afzonderlijk bekijken of deze rendabel genoeg zijn om open te houden.

Een woordvoerder van de curatoren van USG Retail laat desgevraagd weten ‘deze aantallen ook te hebben gehoord’, al benadrukt hij dat hij niet namens JD Sports spreekt. Areamanager Sam Davies van JD Sports wil niet op de geruchten reageren. “We hebben afgesproken voorlopig nergens commentaar op te geven.”

JD Sports heeft 26,5 miljoen euro betaald voor de overname van de voorraden, inventaris en intellectuele eigendommen van beide sportketens. De formules zijn ondergebracht in de nieuwe dochteronderneming Sports Unlimited Retail.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!