​Scanner toont waar boodschappen het goedkoopst zijn

Nederlandse consumenten kunnen sinds deze week in één oogopslag zien waar zij hun boodschappen het voordeligst kunnen kopen. Dat kan via de website Superscanner.nl, schrijft RTL Nieuws.

Op de site kunnen consumenten hun virtuele winkelmandje volgooien en vervolgens zien waar ze het goedkoopst uit zijn. Daarbij blijft Superscanner.nl constant actueel. De website neemt wisselingen in het assortiment, prijsveranderingen en de behoefte van de klant mee in zijn vergelijkingen, waardoor elke week een andere keten voordeliger kan zijn.

Superscanner.nl is gebaseerd op het Britse mySupermarket.co.uk. Deze website doet hetzelfde, maar dan in het Verenigd Koninkrijk. Oprichter Alwin van der Velden stelt dat het doen van online boodschappen steeds meer in opkomst is en dat er nog geen Nederlandse prijsvergelijker bestaat.

Momenteel kunnen consumenten de website alleen raadplegen om prijzen te vergelijken. Op termijn is het de bedoeling dat consumenten hun boodschappen meteen kunnen bestellen bij de goedkoopste winkel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!