​De Planeet nog bezig met nieuwe invulling

​De Planeet nog bezig met nieuwe invulling

De ontwikkelaar van het Utrechtse winkelcentrum De Planeet ontkent de komst van Hudson’s Bay en La Place. Er worden gesprekken gevoerd met nieuwe huurders, maar het Canadese retailconcern zit daar niet bij. Dat zegt projectontwikkelaar Mark van Ginkel van Ivy Group tegenover RetailNews.

Daarmee spreekt hij het bericht van De Utrechtse Internet Courant dat er plannen zijn om Hudson’s Bay en La Place aan te trekken, tegen. “Er is bij ons in ieder geval niets over bekend”, stelt Van Ginkel.

De Planeet is sinds 2012 in handen van Syntrus Achmea, dat de ontwikkeling van het blauwe gebouw overlaat aan Ivy Group. Momenteel wordt met de huidige huurders gesproken over hun toekomst in het Utrechtse winkelcentrum, en ook onderhandeld met nieuwe partijen. “De verwachting is dat we die binnen afzienbare tijd hebben gecontracteerd", aldus Van Ginkel.

Pas als de invulling van het winkelcentrum bekend is, wordt begonnen aan de verbouwing van het pand dat vroeger door Galeries Modernes en de Kwantum Hallen werd ingevuld. De blauwe kleur verdwijnt onder meer van de gevel. Lees op RetailWatching meer over de geschiedenis en toekomst van het hoekpand in de Utrechtse binnenstad.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends