​Hudson’s Bay maakt gebruik van robots

​Hudson’s Bay maakt gebruik van robots

Warenhuisketen Hudson’s Bay opent een nieuw distributiecentrum in de Verenigde Staten. Dit distributiecentrum wordt gebouwd in Pennsylvania en wordt voorzien van ‘innovatieve robottechnologie’, zo laat het Canadese concern weten.

De bouw van het distributiecentrum start deze zomer en wordt in verschillende fases in gebruik genomen. Daarbij verwerkt het centrum bestellingen die afkomstig zijn uit alle kanalen die Hudson’s Bay inzet. Het nieuwe centrum wordt voorzien van de nieuwste robottechnologie, die ervoor moet zorgen dat de verwerking van artikelen tot drie keer sneller plaatsvindt dan momenteel het geval is. Hiermee wil Hudson Bay het volume doen toenemen, terwijl aan de andere kant een kostenbesparing wordt gerealiseerd.

Het nieuwe distributiecentrum past bij de grootschalige uitbreiding van het aantal winkels, die onder de vlag van Hudson Bay opereren. Zo worden er 32 Off 5th winkels geopend en komen er zeven warenhuizen van Saks Fifth Avenue bij. De eigenaar van Galeria Kaufhof en Galeria Inno wil ook vestigingen in ons land openen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!