​Hudson’s Bay stelt eerste vier locaties veilig

​Hudson’s Bay stelt eerste vier locaties veilig

Hudson’s Bay Company heeft de eerste huurcontracten ondertekend in ons land. Het warenhuisconcern opent vestigingen in Amsterdam, Breda en Tilburg en introduceert ook Saks Off 5th in onze hoofdstad.

De Canadese retailer maakte vorige week al bekend de komende twee jaar twintig vestigingen in ons land te willen openen. Hudson’s Bay wordt volgens topman Richard Baker met open armen ontvangen. “Ik ben zeer verheugd met de vooruitgang die het team heeft geboekt bij het veiligstellen van onze eerste vier winkels op A-locaties.”

De warenhuizen in Breda en Tilburg worden geopend in de voormalige panden van V&D. Hudson’s Bay opent verder een flagshipstore in Amsterdam, op de plek waar oorspronkelijk Haussmann en Marks & Spencer zouden verrijzen. Door ook De Vleeshal bij de winkel te betrekken, krijgt de retailer er de beschikking over bijna zestien duizend vierkante meter aan winkeloppervlakte.

De eerst winkel van Saks Off 5th komt in de Kalvertoren, waar V&D eveneens gevestigd was. Het winkelcentrum wordt momenteel gerenoveerd door vastgoedeigenaar Kroonenberg Groep, dat het gebouw een open, moderne en aantrekkelijke uitstraling wil geven. In het najaar van 2017 moet de verbouwing gereed zijn. De ‘off-price’-winkel van Hudson’s Bay krijgt er de beschikking over 4200 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, en entrees aan de Kalverstraat en de Kalvertoren.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends