​Nieuw slim distributiecentrum voor Coop

​Nieuw slim distributiecentrum voor Coop

Coop Noorwegen heeft onlangs de deuren geopend van zijn vernieuwde distributiecentrum. Dit distributiecentrum zit vol met de laatste technologische ontwikkelingen en is gevestigd aan de rand van Oslo, meldt Logistiek.nl.

Coop is in Noorwegen het supermarktconcern dat voorop loopt als het gaat om automatisering en mechanisering van logistieke foodstromen. Met het vol geautomatiseerde distributiecentrum wil de supermarkt de stijgende loonkosten van logistiekpersoneel en de uitdaging om goed personeel te krijgen voor zijn. Het nieuwe logistieke centrum zorgt ervoor dat Coop efficiënter kan opereren en daarnaast minder afhankelijk is van de krapte op de arbeidsmarkt.

Het distributiecentrum herbergt zeventienduizend producten, heeft een oppervlakte van vijftigduizend vierkante meter en levert producten aan alle twaalfhonderd Coop-winkels in Noorwegen. Daarnaast functioneert het centrum als bufferlocatie voor de vier regionale magazijnen die Coop in Noorwegen heeft. Binnen is het distributiecentrum verdeelt in vier temperatuurzones. Er zijn ruimtes voor droge goederen, groenten en fruit, bederfelijke producten en diepvriesproducten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!