​Bax-shop naar Amsterdam, Italië, Spanje en Zweden

Bax-shop heeft in een maand tijd een webwinkel geopend in zowel Italië als Spanje. Binnenkort gaat de muziekwinkel ook van start in Zweden. “Ons Zweedse personeel is er al geruime tijd geleden voor in dienst genomen”, aldus brandmanager Linda Blommaert.

De webwinkel in Spanje werd op 11 mei gelanceerd en Italiaanse klanten kunnen sinds woensdag bij Bax-shop.it terecht. De retailer kan volgens Blommaert snel nieuwe webshops openen in Europa dankzij een zelf ontwikkeld IT-platform. De logistiek wordt vanuit het hoofdkantoor in Goes gefaciliteerd.

De buitenlandse webwinkels van Bax-shop moeten een lokaal gevoel uitstralen met behulp van ‘native’ copywriters en vertalers. Verder worden klanten vanuit de helpdesk in Goes in hun eigen taal te woord gestaan. “Van de doorgaans kritische Franse en Engelse klanten horen we geregeld dat ze niet hadden verwacht we in Nederland zitten, dat geeft ons dus de goede bevestiging dat wij lokaal overkomen op de consument”, aldus Blommaert.

Bax-shop is na de opening in Zweden in acht landen online actief. Verder heeft de retailer fysieke winkels in Antwerpen, Goes en Rotterdam. Daar wordt binnenkort een vestiging in Amsterdam aan toegevoegd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!