​‘Hudson’s Bay sluit vijf tot acht nieuwe contracten’

​‘Hudson’s Bay sluit vijf tot acht nieuwe contracten’

Hudson’s Bay staat op het punt een aantal nieuwe panden bekend te maken waarvoor het een huurcontract heeft afgesloten. Het zou in ieder geval gaan om locaties in Rotterdam en Den Bosch, melden bronnen aan Quote.

In totaal zou het gaan om ‘naar verwachting vijf tot acht panden’, meldt een betrokkene. De plannen voor Rotterdam en Den Bosch zouden bekend zijn gemaakt tijdens een besloten presentatie voor retailrelaties, afgelopen vrijdag. “Vanaf augustus 2017 gaan er drie winkels open, Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. Daarna volgt de rest”, aldus een leverancier.

Hudson’s Bay Company sloot eerder al huurcontracten af voor vestigingen in Amsterdam, Breda en Tilburg. De Hudson’s Bay-warenhuizen in Breda en Tilburg worden geopend in de voormalige panden van V&D. Hudson’s Bay opent in Amsterdam een flagshipstore op de plek waar oorspronkelijk Haussmann en Marks & Spencer zouden verrijzen. Ook komt er een winkel van outletconcept Saks Off 5th in de Kalvertoren, waar V&D eveneens gevestigd was.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends