​Keymusic breidt noord- en zuidwaarts uit

​Keymusic breidt noord- en zuidwaarts uit

Muziekwinkelketen Keymusic verwacht later dit jaar meer winkels te openen in Nederland. “Denk dan aan een beweging naar het noorden en zuiden van het land”, laat marketing manager Richard Landman weten aan RetailNews.

Deze maand opent de instrumentenretailer een nieuwe winkel in Apeldoorn en recent opende al een filiaal in Amsterdam. Het winkelbestand van het van oorsprong Belgische Keymusic staat daarmee nu op vijf in ons land.

Keymusic heeft inmiddels achttien fysieke winkels, waarvan de meeste in de thuismarkt. Juist in de tijd van webshops en internetaankopen zijn de muziekwinkels extra belangrijk, zegt gedelegeerd bestuurder Francky Dedeyne. “Via een webshop kun je een instrument niet uitproberen en is een goede vergelijking onmogelijk.”

Keymusic liet vorig jaar aan RetailNews weten nog minstens vijftien vestigingen in de Benelux te willen openen. "We willen verder groeien naar een omzet van 75 miljoen euro via nieuwe winkels in steden met meer dan zestigduizend inwoners en een versterkte online benadering", liet Dedeyne destijds weten.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends