​Sissy-Boy opent drie winkels in België

Sissy-Boy krijgt er deze zomer drie winkels bij in België. Het Nederlandse kledingmerk opent in twee voormalige postkantoren in Gent en Brugge en aan de kust van Knokke.

Sissy-Boy opende onlangs al een nieuwe vestiging in Hasselt. Dat was de tweede vestiging van het modemerk bij onze zuiderburen, nadat in 2009 al een winkel in Antwerpen was geopend. “De komende drie tot vijf jaar wil ik sowieso in alle grote Nederlandse en Belgische steden een winkel openen”, zei managing director Victor van Nieuwenhuizen vorig jaar al in RetailTrends.

In Gent vult Sissy-Boy samen met zusterformule Men At Work een postgebouw, dat al enige jaren leeg staat. Het eveneens Nederlandse Skins Cosmetics opent er zijn eerste vestiging in het buitenland.

In eigen land telt de retailer inmiddels bijna veertig vestigingen. Van Nieuwenhuizen ziet ook kansen in Duitsland. “We hebben in Amsterdam, Bergen en onze grenssteden al veel Duitse klanten”, aldus de topman.

Van Nieuwenhuizen is een van de sprekers van het Retail & Brands Festival, dat op 8 september plaatsvindt in Utrecht. Hij deelt daar zijn visie over de duurzame verdere groei van het bedrijf. Kom ook naar het Retail & Brands Festival.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!