​Media Markt opent in Ziggo Dome

​Media Markt opent in Ziggo Dome

Media Markt opent samen met Ziggo een winkel in de Amsterdamse concerthal Ziggo Dome. “De winkel is vooral gericht op entertainment”, zegt cco Peter Dorr van Ziggo in De Financiële Telegraaf.

Wanneer de winkel opengaat is nog onduidelijk. Ziggo opende onlangs nog een eerste shop-in-shop binnen de vestiging van Media Markt in Rotterdam Alexandrium. Voor oktober moeten alle filialen van de elektronicaketen van een shop-in-shop zijn voorzien.

Ziggo stelt volgens Dorr tweehonderd specialisten aan voor de uitrol. De kabelmaatschappij wil via Media Markt een landelijke dekking bereiken. Als gevolg daarvan zal een aantal van zijn eigen vijftien vestigingen op termijn zijn deuren sluiten, zo werd vorige maand al duidelijk.

Media Markt denkt zijn klanten door de samenwerking met Ziggo een totaaloplossing te kunnen bieden. Waar consumenten vroeger alleen voor een telefoon of televisie naar Media Markt gingen, mikt de retailer tegenwoordig ook nadrukkelijker op bijbehorende abonnementen. “Bij Media Markt koop je niet langer een televisie, je koopt tv kijken”, aldus coo Dennis Hooijmans.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!