​Promiss keert terug in de winkelstraat

​Promiss keert terug in de winkelstraat

Promiss wil zo snel mogelijk over een vijftigtal verkooppunten beschikken. De flagshipstore van de ‘nieuwe’ modeketen is donderdag geopend in Hoofddorp.

Promiss werd vorig jaar samen met Miss Etam failliet verklaard, waarna alle circa zeventig winkels van Promiss werden gesloten. Eigenaar R&S Retail hield de merknaam wel in handen voor de webshop en shop-in-shopconcepten.

De keten keert nu terug in de winkelstraat als opvolger van Superstar. Die keten is geschrapt door eigenaar FNG, dat gaat fuseren met R&S Retail.

De flagshipstore van Promiss doet volgens zijn eigenaar in niets denken aan het merk dat vorig jaar failliet werd verklaard. Designer Yana Gorbacheva is samen met haar team verantwoordelijk voor de rebranding. Promiss mikt op vrouwen van boven de veertig, door een hoge kwaliteit te combineren met een toegankelijke prijs en goede service. Naast kleding worden er ook accessoires verkocht en is er een home-collectie.

Eerder deze week meldde RetailNews al dat de nieuwe winkelketen deze zomermaanden 45 winkels wil openen door het hele land. Het merk Friday komt eveneens in de plaats van Superstar. Hoeveel winkels dit concept van FNG opent, is nog onduidelijk.

Het nieuwe logo van Promiss:

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends