​Leidsche Rijn strikt meer winkelketens

​Leidsche Rijn strikt meer winkelketens

Hunkemöller en Vero Moda openen een winkel in het nieuwe winkelcentrum van Leidsche Rijn. De komst van de twee winkelketens is bekendgemaakt door projectontwikkelaar ASR, dat onlangs de regie overnam van Klépierre.

Eerder werd al bekend dat H&M een grote winkel in Leidsche Rijn Centrum opent. De drie ketens zijn verantwoordelijk voor het eerste fashionaanbod van het winkelgebied, dat eind volgend jaar zijn deuren moet openen. Dat is volgens RTV Utrecht goed nieuws voor ASR, aangezien de plannen voor Leidsche Rijn aangepast moesten worden nadat onder meer C&A en Primark afhaakten.

De projectontwikkelaar laat verder weten dat er een gezondheidscentrum met apotheek en een makelaar naar het centrum komt. Zij vestigen zich aan de ‘serviceboulevard’ van het winkelgebied, waar ook pick-up points komen.

Verder zijn er panden verhuurd aan een Grieks en Italiaans restaurant. Zij worden samen met Jumbo verantwoordelijk voor het foodaanbod van Leidsche Rijn Centrum. Jumbo opent er een Foodmarkt van zo’n zesduizend vierkante meter.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends