​Duitse en Franse verkopers op bol.com

​Duitse en Franse verkopers op bol.com

Bol.com is een samenwerking aangegaan met Tradebyte voor het aansluiten van Duitse verkopers. De Duitse leverancier telt momenteel ruim 65 verkopers, die hun producten nu ook op bol.com kunnen aanbieden.

Tradebyte is de voorkeurspartner van bol.com in Duitsland, laat internationaal market manager Cédric Beeris weten. Door onze samenwerking kunnen de verkopers van Tradebyte nu snel en zonder grote risico’s of investeringen op de Nederlandse en Belgische markt aanwezig zijn en extra inkomsten vergaren.”

Bol.com werkt verder samen met Lengow voor Franse verkopers, laat een woordvoerder weten tegenover Twinkle. De Ahold-dochter heeft volgens haar niet de ambitie om de samenwerkingen groot op te zetten, omdat de focus op Nederlandse en Belgische verkopers ligt. “Wij zien het als een leuke ontwikkeling die ons kansen biedt om een uniek assortiment toe te voegen.”

Het Duitse Keller Sports is één van de eerste verkopers die zijn producten in ons land aanbiedt. De verkopers kunnen er volgens de woordvoerder voor kiezen om de fulfilment door bol.com te laten verzorgen, om de levertijden terug te dringen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends