McDonald's wijst klanten via sms op app

McDonald's wijst klanten via sms op app

McDonald’s gebruikt sms om consumenten mee te laten doen aan prijsvragen rondom sportwedstrijden. Daarnaast zit in deze berichten een call-to-action om de app van de fastfoodketen te downloaden.

McDonald’s maakt bij deze prijsvragen gebruik van de langdurige samenwerking die het heeft met de Philadelphia Eagles. De retailer verlengde het contract met de American Football-club onlangs nog tot 2019. Fans van de club kunnen in en rondom Philadelphia speciale Player Cups en Bundle Boxes bestellen die in het teken staan van de Eagles. Op de verpakkingen staan unieke codes die zij kunnen sms’en om kans te maken op prijzen. Vervolgens ontvangen zij een sms terug met daarin een url naar de McDonald’s-applicatie voor smartphones.

De fastfoodgigant gebruikt zijn applicatie om gebruikers kortingscodes te sturen en hen op de hoogte te houden van nieuwe producten in het assortiment. De app verzamelt daarnaast veel bruikbare informatie voor de keten die zij kunnen gebruiken om aanbiedingen steeds meer op maat te maken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!