​Albert Heijn geeft korting bij WE

​Albert Heijn geeft korting bij WE

Klanten van Albert Heijn kunnen met korting kleding aanschaffen bij WE Fashion. Bonuskaarthouders hebben via een mailing een kortingscode ontvangen voor een item naar keuze uit de collectie van de modeketen.

Albert Heijn wil zijn klanten via de wekelijkse AH Bonus-mailing verrassen met extra aanbiedingen, zo laat een woordvoerder weten aan RetailNews. Zo krijgen ze ook korting op een bungalowpark of bij de NS.

De samenwerking tussen Albert Heijn en WE Fashion is opvallend, vanwege het verleden van AH-topman Wouter Kolk. Kolk, die vorig jaar is begonnen als algemeen directeur van de supermarktketen, was zes jaar lang ceo van WE Fashion.

De supermarktketen heeft volgens de woordvoerder eerder al eens iets met WE Fashion gedaan. “Dit merk kwam uit een van onze brainstorms naar voren”, zegt zij. “Nu de zomervakantie voorbij is gaan onze klanten ook nadenken over hun wintergarderobe, dan is 25 procent korting mooi meegenomen.” De kortingscode is zowel online als in de winkels van WE te verzilveren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!