Robot helpt doe-het-zelver bij Lowe's

Elf Lowe's-vestigingen in en rondom San Francisco krijgen de beschikking over een LoweBot. Deze autonome robot moet klussers helpen in het vinden van de benodigde producten. Daarnaast biedt het personeel ondersteuning in het te woord staan van de klant.

De autonome robot is in staat om simpele vragen te beantwoorden en tips te delen met klanten. Hiermee neemt hij werk uit handen van personeel dat zich meer kan focussen op het helpen van klanten met meer ingewikkelde vragen. De LoweBot is verder in staat om de voorraad te bekijken en real-time data te analyseren.

De Lowebot komt voort uit een samenwerking tussen Lowe’s Innovation Lab en het in Silicon Valley gevestigde Fellow Robots. De afgelopen periode is een voorloper van de uiteindelijke robot succesvol getest in de Orchard Supply Hardware Stores van de winkelketen. Lowe's start in september met de zeven maanden durende uitrol van zijn robot naar de vestigingen rondom San Francisco. Dit is een laatste pilotfase voordat de LoweBot door heel het land wordt uitgerold.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!