​Amazon Dash naar Europa

​Amazon Dash naar Europa

Amazon Dash is sinds deze week beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Daarmee maakt de koopknop van Amazon zijn debuut in Europa.

Amazon Dash is een knop die met wifi is verbonden aan het netwerk en Amazon-account van de gebruiker. Na het eenmalig instellen van de Dash hoeven gebruikers slechts op de knop te drukken om hun favoriete product of het product wat op de knop staat te bestellen. Het apparaat neemt vervolgens de rest van de bestelling voor zijn rekening.

In Europa zijn er in eerste instantie veertig verschillende Dash-buttons beschikbaar. Die variëren van een zelf in te stellen knop voor het herhalen van favoriete bestellingen tot knoppen van Air Wick, Ariel, Dettol, Durex, Gillette en Huggies.

Met Dash wil Amazon klanten committeren aan zijn Prime-dienst en hen het gemak laten ervaren van online bestellingen. Deze doet gebruikers suggesties op basis van eerdere aankopen. In de Verenigde Staten komt er gemiddeld één bestelling via Dash per minuut binnen.

Reacties