​Nieuwe eigenaar en topman voor Keymusic

​Nieuwe eigenaar en topman voor Keymusic

Investeringsmaatschappij Standard Investment heeft samen met oprichter Francky Dedeyne muziekwinkelketen Keymusic overgenomen. Dedeyne wordt ceo van het bedrijf, dat sinds 1997 in handen was van de Haagse BMI groep.

Dedeyne was de afgelopen jaren retaildirecteur van Keymusic, dat inmiddels over achttien winkels in de Benelux beschikt. Hij krijgt in het management versterking van Niels Willems. De voormalig directeur van onder meer Van Gils en Kijkshop is benoemd tot cfoo.

Key Music zegt de kapitaalinjectie te gebruiken om zijn omnichannelstrategie versneld uit te bouwen. Er wordt volgens het bedrijf ook geïnvesteerd in fysieke winkelpunten, zowel bestaande als nieuwe locaties. Daarbij wordt ook gekeken naar filialen buiten de Benelux.

Dedeyne liet onlangs al aan RetailNews weten nog minstens vijftien winkels te willen openen in de Benelux en daarvoor op zoek te zijn naar extra kapitaal. “We willen verder groeien naar een omzet van 75 miljoen euro via nieuwe winkels in steden met meer dan zestigduizend inwoners en een versterkte online benadering.”

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends