​Picnic verdubbelt aantal bezorgdagen

​Picnic verdubbelt aantal bezorgdagen

Picnic bezorgt vanaf maandag zes dagen per week in Amersfoort, Leusden, Soest en Almere. De websupermarkt verwacht hiermee meer klanten aan zich te binden.

Tot nu toe bezorgde Picnic drie dagen per week. Dagelijkse bezorging is naar eigen zeggen een wens van veel klanten. De etailer verwacht dat de groep die twee keer per week boodschappen bestelt door deze stap zal groeien.

Picnic voegde onlangs Almere als zesde stad toe aan zijn bezorggebied. Eerder was de onlinesupermarkt al actief in Amersfoort, Leusden, Maarssen, Soest en Utrecht. In Amersfoort, waar Picnic een jaar geleden van start ging, hebben naar eigen zeggen inmiddels vijftienduizend huishoudens bij de app-only super besteld.

Picnic-oprichters Michiel Muller en Joris Beckers vertellen in het septembernummer van RetailTrends over het eerste jaar van Picnic. Een gesprek over de mens als gewoontedier, de moeilijkheid van veranderen en kansen die anderen niet zien. “Wat wij doen is vergelijkbaar met de introductie van de discountsuper.” Klik hier voor meer informatie over een abonnement.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!