​Dynamische advertenties voor offline retailers

​Dynamische advertenties voor offline retailers

Facebook komt met dynamische advertenties die geschikt zijn voor fysieke retailers. Deze advertenties moeten er voor zorgen dat het aantal verkopen op de fysieke winkelvloer toeneemt.

De nieuwe advertentiemogelijkheid bestond al voor online en mobiele kanalen, maar is volgens Facebook nu ook geschikt gemaakt voor offline gebruik. Adverteerders konden al offline advertenties plaatsen maar krijgen met de dynamische advertenties de mogelijkheid om deze per winkel en vestiging aan te passen. Hierdoor kunnen zij inspelen op bijvoorbeeld de winkelvoorraad. Consumenten krijgen niet langer de advertenties van de complete keten te zien, maar alleen nog maar van de voor hun dichtstbijzijnde vestiging.

In het nieuwe advertentiemodel zijn de advertenties direct gelinkt aan de productcatalogus van de retailer. Wanneer de winkel door de voorraad van het geadverteerde product heen is gaat de advertentie automatisch offline en komt er een nieuwe advertentie voor in de plaats. Daarnaast houdt het model rekening met de voorkeuren van de gebruiker bij het tonen van de advertenties.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!