​Jumbo breidt bezorgservice uit

​Jumbo breidt bezorgservice uit

Ruim 85 supermarkten van Jumbo bezorgen boodschappen inmiddels ook thuis. Dat aantal wordt nog dit jaar uitgebreid tot zo’n honderd locaties, zo laat de supermarktketen weten.

De thuisbezorging wordt georganiseerd vanuit de pick-up points bij lokale supermarkten. Daarvan zijn er inmiddels ruim 285, waardoor vrijwel alle Nederlanders hun boodschappen online bij Jumbo kunnen bestellen. De Veghelse keten breidt dit najaar het e-fulfilmentcentrum in Den Bosch uit van 12.500 naar 36.700 vierkante meter om vijftigduizend bestellingen per week te kunnen verwerken.

Jumbo gaat zijn bezorgservice vanaf woensdag landelijk onder de aandacht brengen via een tv-commercial. Daarin bezorgt Max Verstappen de boodschappen aan huis met zijn Formule 1-racewagen. “In onze nieuwe tv-commercial laten we met een knipoog zien dat we zo snel mogelijk bezorgen”, aldus ceo Frits van Eerd.

De familie van Eerd vierde dinsdag een nieuwe mijlpaal met de opening van een volledig vernieuwd hoofdkantoor in Veghel. Daarin is onder meer plek voor een testlab waar medewerkers huismerkproducten kunnen beoordelen en een Foodcafé, naar voorbeeld van de eigen Foodmarkt. De bouw van het nieuwe hoofdkantoor heeft anderhalf jaar geduurd.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends