​Picnic krijgt Max Verstappen op zijn dak

​Picnic krijgt Max Verstappen op zijn dak

Picnic heeft zich met een parodie op een commercial van Jumbo de woede op de hals gehaald van Max Verstappen. Het management van de autocoureur overweegt juridische stappen te nemen tegen Picnic, stelt een woordvoerder tegenover RTL.

Picnic zette woensdag een filmpje online waarin een lookalike van Verstappen langs een bezorgwagen van Jumbo loopt en in de elektrische auto van Picnic stapt. Vervolgens bezorgt hij de boodschappen voor de app-only supermarkt. ‘Als je op tijd vertrekt hoef je niet te racen’, luidt de bijgevoegde tekst van Picnic.

De video is een parodie op een reclame van Jumbo, waarin Verstappen de boodschappen voor Jumbo in zijn Formule 1-wagen bezorgt. De Veghelse keten laat weten om de video te kunnen lachen, maar dat geldt dus niet voor de hoofdrolspeler zelf. Er zullen volgens zijn management passende maatregelen genomen worden. “We zijn het aan het onderzoeken en bespreken het met onze juridische afdeling. Er is oneigenlijk gebruikgemaakt van het beeldmerk van Max Verstappen en daar zijn wij niet blij mee.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!